24 apr. 2008

Iisuse drag, iti multumesc...

Pe drumul suferinţei,urcând spre Inviere,
Mi-e-nsângerat genunchiul, dar lacrima-i de rouă.
Mi-e înspinată fruntea, dar nu simt vreo durere,
Căci Mâinile Iubirii mă mângâie-amândouă.

Iisuse drag, îţi mulţumesc că suferi lângă mine,
Deşi credeam că eu Te-alin suind Calvarul greu...
Pe drumul suferinţei, am înţeles mai bine
Ce mult m-ai iubit Tu,Doamne, şi cât Te-am iubit eu!


Aceste doua strofe din poezia interactiva, imi mangaie in mod deosebit sufletul, prin dulceata cuvintelor rostite.
Astazi, meditand la viata mea cu Domnul, mi-am dat seama tot mai mult, ca trebuie sa fiu mult mai ferma in alegerea pe care am facut-o odata pentru totdeauna.
Acum 13 ani in urma am ales drumul Golgotei, drumul iubirii lui Dumnezeu... dar in acest drum ar fi trebuit sa ma lupt mult mai vartos cu pacatul, care-mi ingreuna urcusul, alturi de Domnul meu.

L-am iubit mult din prima clipa, cand am inteles ca fara El, fara sa merg alaturi de El si cu El impreuna, nimic nu are nici un rost pe lume. Mi-a luminat viata atunci, stergandu-mi obrazul plans de parere de rau, si m-a ridicat bland, ajutandu-ma clipa de clipa sa-I raman aproape... sa nu ma departez prea mult de El si de Crucea lui.
Atunci am inteles clar, ca nu mai pot sa slujesc la doi stapani, ca trebuie sa traiesc ori deplin pentru Dumnezeul care m-a iubit si si-a dat viata pentru mine, ori sa raman un rob zbuciumat si chinuit al satanei... un drum care nu ar duce decat la moarte vesnica!

La 14 ani, eu impreuna cu Stapanul meu am pornit la drum. In acest drum a trebuit sa lupt cu multe slabiciuni si neputinte, cu multe delasari si lacrimi de durere.... dar nu ajungeam niciodata aici unde sunt, daca nu l-as fi avut langa mine mereu pe Domnul meu, ca sa ma intareasca, sa ma sprijine si sa-mi usureze urcusul crucii mele.

Fiecare din noi avem cate o cruce de dus... ori cu Iisus ori fara El , crucea trebuie sa ne-o ducem fiecare. Singur mergand pe drum, nu ai parte decat de dureri amare, dezamagiri, caderi si neputinte. Cu El, cu Domnul langa tine, simti ca nu esti singur, ca Cel ce a purtat inaintea ta povara pacatelor lumii, Crucea cea mantuitoare, merge langa tine. El este astazi un Dumnezeu viu, iubitor si lucrator. Nimeni nu este asa ca El.


În Crucea Ta, Iisuse, îmi spijin neputinţa,
Căci doar privind spre Dânsa, puterile-mi răsar,
Cu stropii Tăi de sânge-mi-mbălsămez mlădiţa
Scăldându-mi orice rană în Dragoste şi Har.

Gândind la biruinţă, mai rabd încă puţin,
Mă mai ridic o dată… şi nu mă las înfrânt…
Iisuse - dă-mi putere pe urma Ta să vin
Prin noapte şi furtună purtat de Duhul Sfânt.

Pe drumul Crucii astazi, Iisus merge pentru tine, sa rascumpere si pacatul tau, ca sa poti duce crucea ta mai usor, alaturi si impreuna cu El de data aceasta. Nu suferi singur... Poti sa te sprijini pe Domnul Iisus, poti sa te atingi de El, caci din El iti vine putere sa mergi pana la capat! El merge inaintea ta si inviaza Biruitor dintre morti.
Inviaza si tu impreuna cu El, lasa pacatul tau la Golgota si mergi mai departe curat si fericit langa Domnul tau!

Slava lui Dumnezeu in cer si pe pamant, caci mare este indurarea Lui pentru noi!


Pastele din acest an sa-ti fie o ascumparare adevarat din moarte!




Niciun comentariu: