1 oct. 2007

Iubeşte pe vrăjmaşul tău!



A iubi pe vrăjmaşul tău, nu este o opţiune , ci o poruncă.
Odată ce alegi să slujeşti Domnului, Dumnezeului tău, satan il face vrăjmaş chiar pe fratele tău.
Nu te dezamăgi şi nu te mira, atunci când dorind să ai o viaţă curată, după voia lui Dumnezeu, nu vei fi inţeles de mulţi dintre fraţii tăi. Problema nu este la tine ca vrei să fii mai credincios, ci la ei că sunt superficiali în credinţă.
Dacă nu ştii sigur cum să procedezi într-o situaţie ca aceasta, IUBEŞTE-ŢI VRĂJMAŞUL! Dragostea ta pentru el este cea mai mare putere de a-l ajuta să-şi dea seama de starea lui.
Domnul Iisus a murit pentru vrăjmaşii Lui, pentru că i-a iubit nespus de mult. Tu cât de mult poţi face pentru vrăjmaşul tău? Nu învinovăţirea va schimba pe acel om, nu ignoranţa ta pentru el, şi nici încercarea ta de a-i demonstra că tu ai dreptate.... numai Iubirea cea Adevarată îi poate schimba viaţa! Nu căuta să-ţi face tu singur dreptate, lasă-L pe Dumnezeu sa-ţi-o facă în cel mai minunat mod.

Iubirea vrăjmaşului tău presupune de asemenea- tratarea cu respect- oricât de mult rău ţi-ar fi făcut. Trebuie să întelegi că făcând numai aşa, ai posibilitatea de a trăi în pace cu tine însăţi, cu Dumnezeu, şi pe cât este cu putinţă , cu cei ce-ţi fac răul.


Puterea pentru a iubi o gaseşti doar în Iubirea lui Dumnezeu pentru tine!

Un comentariu:

Elena-Alina Patrakova spunea...

Slavit sa fie Domnul! Draga soro Alina! Multumesc pentru blogul acesta - ma inspira foarte mult, mai intai de toate, sa marturisesc slava lui Dumnezeu si prin Internet. Cu Domnul!