7 nov. 2010

Intoarce-te fiule....

"Un fiu intelept este bucuria tatalui sau, dar un om nesocotit dispretuieste pe mama sa"
Prov.15:20


Cand iti consumi toata energia si iti daruiesti toata bucuria in activitatile care nu au nici o legatura cu Dumnezeu, esti in pericol. Pericolul este cel al fiului risipitor. Poate nu ai ajuns sa te hranesti cu roscovele porcilor sau sa arati zdrentuit , insa esti cu siguranta in etapa cheltuirii banilor, a distractiei, a placerilor, a nebuniei sau pur si simplu a pierderii timpului.

Privind imaginea in care fiul sta in genunchi si imbratiseaza cu durere picioarele tatalui sau, pentru a cere iertare si ingaduinta, mi-a venit in minte imaginea noastra, atunci cand ne dam seama cat de risipitori suntem cu tot ce ne-a daruit Dumnezeu: parinti, frati, surori, familie, copii, sanatate, bunastare.
Astazi avem tot ceea ce ne este necesar, pentru ca Dumnezeu ne-a dat cu cea mai mare dragoste , tot ce a avut mai bun. Insa timpul se scurge atat de repede si noi nu ne dam seama, ca ramanem singuri, saraci, si devenim un "nimic" , asa cum suntem fara Dumnezeu.

Exista posibilitatea sa nu ajungem totusi in starea ultima si deplorabila a fiului risipitor din Biblie, daca ne dam seama in aceasta clipa, ca suntem in acest pericol. Daca incepem sa ne uitam in ogllinda sufletului nostru, si sa recunoastem cat am gresit.

Nu, Dumnezeu nu este impotriva bucuriei, impotriva fericirii noastre, ci stie ca adevarata viata nu exista decat in El, in trairea poruncilor Sale si in Cuvantul Sau.

"Frica de Domnul duce la viata, si cel ce o are petrece noaptea satul fara sa fie cercetat de nenorocire".
Prov 19:23

Tot ce ofera lumea din jurul tau nu este decat minciuna, dispret, slava desarta si in final moarte.
Cu suguranta nici nu te gandesti ca vei ajunge in iad, doar nu esti tu unul din acei criminali sau hoti care stau prin inchisori, dar stii tu oare ca in iad nu se ajunge nici foarte greu? E un drum foarte usor, mergi tot inainte fara sa te gandesti la nimic deosebit, sau pe oriunde ai lua-o tot acolo ajungi.

Trezeste-te! Incotro mergi?
Opreste-te si priveste in sufletul tau, in jurul tau si vezi unde ai ajuns?
Apoi priveste in sus, pe Cruce , unde Domnul Iisus te imbratiseaza cu atata drag, cu bucuria iubirii iertatoare, pe care o poti simti numai daca te arunci in bratele Lui.
Acolo pe Cruce, El te asteapta si acum, asa cum il astepta si tatal batran pe fiul sau plecat.


"Inceteaza fiule sa mai asculti invatatura, daca ea te indeparteaza de invataturile intelepte".
Prov. 19:27


Tot ce alegi tu sa faci acum, astazi, poate fi spre moartea sufletului tau sau spre invierea lui. Odata cu Iisus cel inviat din morti, poti fi si tu inviat si salvat de robia pacatului. Pentru ca atunci cand Dumnezeu nu este Tatal tau, satan este stapanul tau. El te orbeste, te leaga cu lanturile mortii, te taraste si rade de halul in care ai ajuns sau vei ajunge.

Intoarce-te fiule, intoarce-te!Paraseste amagirile si lucrurile desarte, care nu te duc acolo unde iti doresti de fapt.

Schiimba-ti astazi stapanul. Schimba-ti-l cu Cel de pe Cruce, care si-a dat viata Lui , slava cereasca, pentru tine; caci plata pacatelor tale nu era decat moartea iar Domnul Iisus a invins moartea, Acum poti fi liber.
Doar sa il lasi pe noul tau stapan sa te dezlege.


Fii binecuvantat in veci!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!